Булфото публикува снимки от мястото на убийството на известния психолог 

...
Булфото публикува снимки от мястото на убийството на известния психолог 
Коментари Харесай

Публикуваха снимки от мястото на убийството на Иван Владимиров

Булфото разгласява фотоси от мястото на убийството на известния психолог  Иван Владимиров-Нав. Той бе убит нощес от собствен комшия, някогашен чиновник на полицията. 

Конфликтът сред двамата мъже още веднъж горящ нощес. Причината е нацапана врата на съседа Румен Тонев, която се вижда на фотосите. Тонев решил, че Нав я е нацапал и отишъл да се разправя. Тогава 52-годишният мъж извадил законния си револвер и прострелял своя комшия - на 45 години.

Информацията първо бе обявена от 24 часа, а след това от БТВ, където постоянно гостуваше психологът. Убиецът е на 52-години и е задържан. Сигналът е подаден малко след 22:30 часа в полицията.

Убийството е осъществено в жилищната кооперация на Нав на улица " Черковна " в столицата.

На място бързо пристигнали екипи на Спешна помощ и полицията. Стрелецът бил арестуван, а лекарите единствено установили гибелта на съперника му. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Иван Владимиров-Нав е роден през 1977 година Живял е в Лос Анджелис, Лас Вегас и София. Завършил е МИО в УНСС, магистратура и докторантура по Психология в Университета на Лас Вегас (UNLV) със специализация Психология на развиването. Работил е като учител, има личен бизнес и е създател на книги. Това написа самият той в блога си. Водил е борба с рак и хепатит Ц.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР